Όροι Αποστολής

Μετά την αποστολή της παραγγελίας μέσω του e-shop μας, ο πελάτης λαμβάνει ένα μήνυμα για την δρομολόγηση της παραγγελίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΤΤΙΚΗ
Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) σε περιοχές του Νομού Αττικής γίνονται μέσω της εταιρείας «Γενικής Ταχυδρομικής». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εντός Αττικής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται κατόπιν υπολογισμού, με ελάχιστη χρέωση 3,5 ευρώ. Για αγορές Λιανικής άνω των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) στις περιοχές εκτός Αττικής γίνονται μέσω της εταιρείας «Γενικής Ταχυδρομικής». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Αττικής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται κατόπιν υπολογισμού, με ελάχιστη χρέωση 5 ευρώ για παραγγελίες βάρους έως 2kg. Για παραγγελίες βάρους άνω των 4kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών. Τέλος, για αγορές Λιανικής άνω των 50 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων σε χώρες εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω των «ΕΛΤΑ». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Ελλάδας είναι 5-15 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής  καθορίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές εντός Ελλάδας και ΜΟΝΟ υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.