(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Μετά την αποστολή της παραγγελίας μέσω του e-shop μας, ο πελάτης λαμβάνει ένα μήνυμα εντός 24 ωρών για την δρομολόγηση της παραγγελίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΤΤΙΚΗ
Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) σε περιοχές του Νομού Αττικής γίνονται μέσω της εταιρείας «Γενικής Ταχυδρομικής». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εντός Αττικής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται κατόπιν υπολογισμού, με ελάχιστη χρέωση 4,5 ευρώ. Για αγορές άνω των 30 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) στις περιοχές εκτός Αττικής γίνονται μέσω της εταιρείας «Γενικής Ταχυδρομικής». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Αττικής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται κατόπιν υπολογισμού, με ελάχιστη χρέωση 5 ευρώ για παραγγελίες βάρους έως 2kg. Για παραγγελίες βάρους άνω των 4kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών. Τέλος, για αγορές άνω των 30 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων σε χώρες εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω των «ΕΛΤΑ» και της «SKYNET». Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Ελλάδας είναι 5-15 εργάσιμες ημέρες στην περίπτωση αποστολής μέσω των «ΕΛΤΑ» και 1-5 εργάσιμες ημέρες στην περίπτωση αποστολής μέσω της «SKYNET». Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν και καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές εντός Ελλάδας και ΜΟΝΟ υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Στην περίπτωση αντικαταβολής ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον χρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλάτωνος 108 & Αχιλλέως
17674 Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ.: 210 9417939 
Email: info@viceversa.com.gr