(Το καλάθι σας είναι άδειο.)

Η Vice Versa είναι μία ελληνική εταιρεία που μετρά ήδη 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο των γυναικείων αξεσουάρ. Με έμπνευση που αντλεί από τις διεθνείς τάσεις της μόδας σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά (δέρμα), η Vice Versa δημιουργεί ζώνες, τσάντες, περικάρπια και κολιέ για κάθε γυναίκα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια.

Σήμα κατατεθέν και best seller της εταιρείας, το βαρελάκι «My passport» είναι κατοχυρωμένο σχέδιο στον ΟΒΙ με αριθμό γνησιότητας 6003833, τον οποίο θα βρείτε τυπωμένο στο εσωτερικό του.

Τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα σχεδιασμού και παραγωγής CAD-CAM, μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε πάντα με ακρίβεια, ταχύτητα κι ευελιξία στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, ενώ παράλληλα προσφέρουν την δυνατότητα παραμετροποίησης ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη (custom made).

Διαθέτοντας πείρα ετών, τεχνογνωσία και όρεξη για νέες δημιουργίες, η Vice Versa συνεχίζει δυναμικά, με έμφαση στις πωλήσεις χονδρικής, έχοντας ως στόχο την εξέλιξη και την καλύτερη εξυπηρέτηση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλάτωνος 108 & Αχιλλέως
17674 Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ.: 210 9417939 
Email: info@viceversa.com.gr