Η Ιστορία μας

Καλωσήρθατε στον κόσμο της ViceVersa!  Έμπνευση, δημιουργία και όραμα μας κάνουν να πηγαίνουμε μπροστά.

Είμαστε μια ελληνική εταιρεία με 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της μόδας και των γυναικείων αξεσουάρ με έμφαση στις πωλήσεις Χονδρικής.

Η γυναίκα που θα επιλέξει τη ViceVersa είναι δυναμική, ανεξάρτητη, με άποψη, στυλ και αποφασιστικότητα. Είναι η γυναίκα που ανεξάρτητα με την ηλικία της, παραμένει πάντα φρέσκια και πιστεύει στον εαυτό της! Επιλέγει αξεσουάρ που την εκφράζουν και την κάνουν να ξεχωρίσει.

Στόχος μας είναι να αναδεικνύουμε την προσωπικότητα και την ομορφιά κάθε γυναίκας, με σχέδια πρωτότυπα, πρωτοποριακά αλλά και διαχρονικά! Οι συλλογές μας είναι εμπνευσμένες από τις διεθνής τάσεις της μόδας αλλά διατηρούν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και την «υπογραφή τους».

Σήμα κατατεθέν και best seller της εταιρείας, το βαρελάκι «My passport» είναι κατοχυρωμένο σχέδιο στον ΟΒΙ με αριθμό γνησιότητας 6003833, τον οποίο θα βρείτε τυπωμένο στο εσωτερικό του.

Με υψηλής ποιότητας υλικά και εκλεπτυσμένες τεχνικές, η ViceVersa δημιουργεί ζώνες, τσάντες, και αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια.

Η τεχνογνωσία μας και τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα σχεδιασμού και παραγωγής CAD-CAM, μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε πάντα με ακρίβεια, ταχύτητα κι ευελιξία στις ανάγκες της σύγχρονης διεθνούς αγοράς, ενώ παράλληλα προσφέρουν την δυνατότητα παραμετροποίησης ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη (custom made).